Personlig udvikling og bedre fokus med coaching

Få professionel coaching i Holstebro i rolige omgivelser. Ring på 5085 0034 for at få en indledende snak.

Coaching tager udgangspunkt i dig og dine ressourcer. Både de bevidste og de ubevidste. Dine drømme og mål er fokus og omdrejningspunktet for vores samtaler. Hvordan ønsker du, at dit liv skal udvikle sig? Hos mig er coaching en personlig, målrettet og udviklingsorienteret samtale, der sætter fokus på de mange ressourcer du allerede har i forvejen. Jeg vil desuden arbejde med dine skjulte kompetencer, der skal op til overfladen.

Coaching handler om at få et overblik og få afdækket dine ressourcer – så du kan gøre det, der er vigtigt for dig. Det handler om at lære af det, der er svært, om at vokse og udvikle sig som menneske.

Om du ønsker at udvikle dig privat eller professionelt, vil coaching give dig værktøjer til at opnå de drømme og mål, som du har. Det kan være, at du vil forbedre dig i sociale sammenhænge, eller vil have klare mål med din karriere, så du kan nå endnu længere. Jeg hjælper dig med at finde frem til de mål, som du virkeligt brænder for, og giver dig de redskaber der skal til for at nå dem hurtigere.

Ring på 5085 0034 eller bliv ringet op her. Så tager vi en indledende snak om dine mål og drømme.

Mere fleksibilitet og målrettet fokus med online coaching

Online coaching via Zoom eller Facetime når du har tid. Ring på 5085 0034 for at få en indledende snak eller book en online session nu.

Personlig online coaching er en 1:1 relation mellem dig og mig, hvor vi målrettet arbejder med de områder du har behov for.

Har du brug for sparring og coaching, fra menneske til menneske, kan personlig online coaching være noget for dig. Vi tager udgangspunkt i din situation her og nu.

Uanset om dit fokus ligger på studie, familieliv eller professionelt liv, får du sparring og praktiske redskaber, som du kan bruge her og nu, så du kan blive den bedste udgave af dig og nå de mål, ambitioner og drømme du har.

Er du studerende og har brug for en praktisk og let anvendelig vinkel på, hvordan du kommer igennem dit studie bedst muligt, så er online coaching måske det bedste valg for dig.

Ring på 5085 0034 eller bliv ringet op her. Så tager vi en indledende snak om dine mål og drømme.

Coaching & Mentoring

Nedenfor kan du se eksempler på coachingforløb. Eksemplerne kan danne udgangspunkt i et personligt forløb for dig eller din virksomhed, eller blot som inspiration.

Personlig Coaching

Har du brug for sparring og coaching, fra menneske til menneske, kan personlig coaching være noget for dig. Vi tager udgangspunkt i din situation her og nu.

Uanset om dit fokus ligger på familieliv eller professionelt liv, får du sparring og praktiske redskaber, som du kan bruge her og nu, så du kan blive den bedste udgave af dig og nå de mål, ambitioner og drømme du har.

Læs mere

Online Coaching

Har du brug for 1:1 sparring fra menneske til menneske, kan personlig online coaching være noget for dig. Vi tager udgangspunkt i din situation her og nu.

Uanset om dit fokus ligger på familieliv eller professionelt liv, får du sparring og praktiske redskaber, som du kan bruge her og nu, så du kan blive den bedste udgave af dig og nå de mål, ambitioner og drømme du har.

Læs mere

Børn og unge Coaching

Både børn og unge oplever ofte, at det kan være svært at slå til og opfylde de krav som både forældre, skole, sportsklub eller venner og veninder kræver af dem.

Alt er meget konkurrencepræget og børnene og de unge skal helst være succesfulde fra helt små af. Idealerne er mange og det er ikke så sært når de konstant bombarderes fra medier, reklamer og opinionsdannere

Læs mere

Teenager trivselspakke

Effektiv Coaching tilbyder 3 forskellige trivselsforløb.

For hvert trivselsforløb tages der fra første samtale udgangspunkt i den enkelte teenager og dennes familie og der vil blive tilrettelagt et personligt forløb. Alle trivselsforløb er individuelle, og starter med en samtale med forældre og teenager, hvor vi sammen taler om og afdækker hvor det er, at mistrivsel opstår.

Læs mere

Business Coaching

Business coaching er til dig, som har brug for en regelmæssig coaching og sparring til dit arbejdsliv til at skabe indsigt og handling til at blive den leder, du gerne vil.

Vi tager udgangspunkt i, hvad du har brug for at give fokus lige nu, og arbejder med dine styrker og svagheder ift. adfærds- og handlingsstrategi for derigennem at opnå de resultater som du gerne vil opnå som leder.

Kontakt mig

Forældre Coaching

Det kan være svært som forældre at forstå, hvordan vi bedst hjælper vores børn gennem livet. Vi kan se alarmklokkerne ringe, men vi er bange for at handle, for vi ved ikke hvordan vi skal gribe det an uden en konflikt

Dit barn har brug for ligeværdig 1:1 kommunikation hvor du blot lytter og er assertiv, og støtter op og giver udtryk for forståelse. 

Læs mere

Sports Coaching

Sports coaching er til dig, som gerne vil udvikle eller optimere dine sportslige resultater. Stagnerer progressionen kan det være mentalt demotiverende.

Sports coaching tager udgangspunkt i dit niveau ud fra en kapacitetsanalyse, og ønsket mål. Herfra udarbejdes en målrettet trænings- og kostplan som sikrer at du når dine mål med den mest optimale indsats og restitution.

Læs mere

Studie Coaching

Har du brug for at få styr på dine udfordringer i dit studie! Om det er studiestart, motivation eller eksamensangst, kan studiecoaching hjælpe dig.

Med erfaren og professionel studiecoaching vil du hurtigt og nemt tilegne dig viden og få effektive værktøjer til, at komme igennem din studietid og nå dine mål.

Læs mere

I de sidste 7 år har jeg været meget heldig og privilegeret at have Jan som mentor.
Hans coaching og interpersonelle færdigheder hjalp mig til at nå mine mål på en meget effektiv måde.

I mit personlige tilfælde var Jan’s tilgang aldrig at diktere en metode, men i stedet fokusere på at lede sindet til at strække, udvikle og finde sin egen vej. Og først da gav han de nødvendige redskaber.

Jeg kan ikke prise Jan højt nok, for hans metoder, smidige og pragmatiske sind. Den måde, hvorpå han fremmer vækst, med konkrete mål og strenge tidsplaner, fortæller mig meget om hans coachingevner og dyb følelse af engagement.

Samir

Senior Network Engineer

Tak Jan. Jeg føler virkelig at vi havde en god samtale i går. Jeg har fået utrolig meget ud af det.

Jeg har fundet en masse ting jeg kan arbejde videre med. Jeg er haft god effekt af, at åbne mig mere op for mine nære, hvilket jeg har forsøgt siden i går.

Du har givet mig virkelig gode redskaber til, at arbejde videre med mig selv allerede efter kun en enkelt session.

Igen, tak for en rigtig god samtale, du rørte et eller andet i mig. Hvad og hvordan ved jeg ikke helt. Men jeg føler lidt, jeg kom derfra som en ny person.
Så mange tak for det. Og tak for nu.

Helle

Sygeplejerske

Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Jan de sidste 2 år.

Jeg ser Jan som en dedikeret og motiveret coach med en god sans for humor og selvbevidsthed. Han forstår at praktisere betydningen af kvalitet og livslang læring.

Jan er altid klar med et hurtigt og frisk svar, der bidrager til et godt arbejdsmiljø. Han har gode færdigheder i at sætte mål og skabe win-win, der genererer både teamwork og dedikation.

Han får det bedste ud af de mennesker, han arbejder med. Han har også ved flere lejligheder vist, at han kan lide at dele sine ideer og involvere sig selv, til gavn for gensidig gevinst og konstruktiv feedback - Det er åbenlyst for mig, at folk kan lide at lytte til ham og følge hans coaching.

Allan

Uddannelseschef

Morten har været super glad for sit forløb hos dig.
Han udtrykker at han har været tryg ved at komme hos dig.
Er blevet udfordret og fået mange tanker i gang.
Han har fået mange gode redskaber med til at bruge i sin hverdag.
Han vil anbefale dig til andre der i perioder kan have det svært med sig selv og de sociale udfordringer som teenager.

Som forældre til Morten oplever vi en dreng der er gået igennem en god proces.
Han er blevet bedre til at udtrykke hvad han føler og dæmpe sine aggressioner
Mange har mærket at han arbejder med sig selv og hvordan han kommunikerer.
Han er blevet bedre til at se ud over egne behov.

Majbritt

Mor til skoleelev