Priser

Normale coaching- og mentorforløb
Pris pr. session (50 min.): Kr. 550,-

Personlige coaching- og mentorforløb
Pris pr. session (50 min.): Kr. 850,-

NYT: Køb et klippekort* på 10 sessioner, og betal kun for 8
Din pris: 4.500,- kr. – du sparer 1.000,- kr.
*Klippekort er gældende i et helt år.

For klippekort gælder det, at første session er en opstartssession hvor vi samtaler omkring ønsker og mål,
og afdækker konkret hvad det er, vi skal bruge de næste 8 sessioner på. Der vil ligeledes være en afsluttende session,
hvor vi opsummerer på forløbet i sin helhed og sammen lægger en strategi for fremtiden.

Alle coachingforløb betales forud for sessionen via MobilePay (25246).

Kontakt mig for en uforpligtende samtale omkring dine muligheder.

Coachingforløbet

Hele dit coachingforløb er tilpasset til hvem du er, din udfordring og dit mål – uanset om du ønsker studie-, eksamenscoaching eller om du har eksamensangst.
Herunder kan du få et indblik i, hvordan et coachingforløb ofte ser ud. Husk, det er dig, der bestemmer, hvad du vil arbejde med og have fokus på under hele forløbet.

Et coachingforløb hos mig har 3 faser

Klik for større billede

1. Afklaringensfasen
Denne fase handler om dig, hvem du er, dine mål og de resultater, du ønsker at opnå. Her har du fokus på din historie, dine forventninger og din motivation. Det er også i denne fase, du får sorteret og ryddet op dine forhindringer og udfordringer, der begrænser dig. Ikke mindst får du arbejdet med det mindset, der skal hjælpe dig i mål.

Du arbejder også med skabe nye muligheder, et knivskarpt og målrettet fokus med nye strategier, og en plan for HVORDAN du kommer i mål. Det giver dig overblik og klarhed. Dette er din forberedelse og dit udgangspunkt til næste fase.

2. Test-fasen
Her arbejder du med de strategier, metoder og planer, du har lagt i den første fase. Test-fasen er en aktiv fase, hvor du handler på det, der støtter dig i at nå dine mål. Her bliver dine strategier prøvet af, hvad virker, hvad skal justeres og hvad skal forbedres. Det er her forandringerne sker, så du kommer sikkert i mål. I denne fase vil du udfordre dig selv, tage nye skridt, dyrke din skaberkraft og finde din geni-zone.

Som din studie- og eksamenscoach vil jeg aldrig bull-shitte dig – det kræver mod! Det kræver mod at aktivt bryde med det, der holder dig tilbage, så du kan folde dine styrker og din kraft ud med fuld power. Hvis du synes, det lyder overvældende, så bare rolig, jeg hjælper dig. Du er aldrig alene i et coachingforløb hos mig.

3. Afslutningsfasen
Det er pay-off tid! Hurra, for det er nu, du høster resultaterne af dit arbejde. Det er nu, du har styringen, overblikket og et helt redskabskur af startegier og værktøjer, du kan bruge – det er nu det tæller! Du har de bedste forudsætninger for at præsentere dig selv og din viden for fuld udblæsning!

Sidst i denne fase er det evalueringstid. Her evaluerer du både på dit mål, dine resultater og på coachingforløbet. Og så slutter vi selvfølgelig coachingen af med at fejre, hvor sej og awsome du er!

Antallet af sessioner i hver fase, og for hele forløbet, afhænger derfor af graden af din udfordring, dit arbejde mellem sessionerne og størrelsen af dit mål. For du har helt ret; at starte i coaching er en investering. Det er en investering i dig selv nu og i din fremtid.

Aflysning af coaching

Hvis du bliver forhindret, skal du aflyse vores aftale senest dagen før inden kl 12.

Aflyser du for sent, udebliver eller “kommer for sent” til vores aftale, betales det fulde beløb for sessionen. Det gælder også hvis du ønsker at rykke sessionen fra det aftalte tidpunkt efter “deadlinen”– så betaler du for begge sessioner.
Så det er altså en god ide at sikre dig, at du overholder vores tid.