Priser

Hos Effektiv Coaching hænger pris og kvalitet sammen. Vi er dybt professionelle i vores tilgang til coaching og vores kunder.
Når du investerer i en coachingsession eller et coachingforløb, så investerer du i dit liv, din fremtid og de positive resultater du kan opnå.
Effektiv Coaching er resultater gennem handling. Resultater for dig, dit liv, din fremtid og det, du virkelig går og drømmer om.

Normale coaching- og mentorforløb
Pris pr. session (50 min.): Kr. 550,-
+ 10 min. til journalføring og forberedelse.

Personlige coaching- og mentorforløb
Pris pr. session (50 min.): Kr. 850,-
+ 10 min. til journalføring og forberedelse.
+ Ubegrænset henvendelse på sms, telefon og mail fra både teenagere og forældre.

Coaching- og mentorforløb
Alle forløb er forskellige og der er nok ikke 2 forløb der er ens. Alle forløb er unikke
og tilpasset den enkelte person med et målrettet og effektivt forløb i 3 faser (se nedenfor).
De fleste forløb strækker sig over 10 og 20 sessioner. Mentorforløb typisk over 1 år.
Sessionerne i forløbet tilpasses individuelt så det passer med personens dagligdag, rutiner og forløbets forskellige udviklingstrin.

Coachingsessioner
Har du blot behov for 1:1 sparring og rådgivning eller hjælp til en specifik udfordring eller at nå et mål,
så er det også muligt at booke aftaler efter behov.

Mail rådgivning
Når du har betalt kr. 400 kr. – se betaling længere nede – skriver du en mail til info@effektiv-coaching.dk med din historie.

Skriv, hvad du ønsker hjælp til.
Det kan være du har spørgsmål, ønsker gode råd om hvad du skal gøre i en aktuel situation, eller min vurdering på en given problemstilling.

Mange bruger mailrådgivning til at få struktur på indre kaos efter en kaotisk periode, skabe forandring, få mere fred i sjælen eller, som de derefter får bearbejdet.

Mailrådgivningen er selvfølgelig også anonym.

RABAT
Der kan typisk opnås rabat på 10% – 20% på aftalte coachingforløb på 6, 8, 10 eller 20 sessioner eller fremtidige forløb eller sessioner.

Alle coachingforløb og sessioner betales forud via MobilePay (50850034) ved aftaleindgåelse.

Kontakt mig for en uforpligtende samtale omkring dine muligheder.

 

Coachingforløbet

Hele dit coachingforløb er tilpasset til hvem du er, din udfordring og dit mål – uanset om du ønsker studie-, eksamenscoaching eller om du har eksamensangst.
Herunder kan du få et indblik i, hvordan et coachingforløb ofte ser ud. Husk, det er dig, der bestemmer, hvad du vil arbejde med og have fokus på under hele forløbet.

 

Et coachingforløb hos mig har 3 faser

Klik for større billede

1. Afklaringensfasen
Denne fase handler om dig, hvem du er, dine mål og de resultater, du ønsker at opnå. Her har du fokus på din historie, dine forventninger og din motivation. Det er også i denne fase, du får sorteret og ryddet op dine forhindringer og udfordringer, der begrænser dig. Ikke mindst får du arbejdet med det mindset, der skal hjælpe dig i mål.

Du arbejder også med skabe nye muligheder, et knivskarpt og målrettet fokus med nye strategier, og en plan for HVORDAN du kommer i mål. Det giver dig overblik og klarhed. Dette er din forberedelse og dit udgangspunkt til næste fase.

2. Test-fasen
Her arbejder du med de strategier, metoder og planer, du har lagt i den første fase. Test-fasen er en aktiv fase, hvor du handler på det, der støtter dig i at nå dine mål. Her bliver dine strategier prøvet af, hvad virker, hvad skal justeres og hvad skal forbedres. Det er her forandringerne sker, så du kommer sikkert i mål. I denne fase vil du udfordre dig selv, tage nye skridt, dyrke din skaberkraft og finde din geni-zone.

Som din studie- og eksamenscoach vil jeg aldrig bull-shitte dig – det kræver mod! Det kræver mod at aktivt bryde med det, der holder dig tilbage, så du kan folde dine styrker og din kraft ud med fuld power. Hvis du synes, det lyder overvældende, så bare rolig, jeg hjælper dig. Du er aldrig alene i et coachingforløb hos mig.

3. Afslutningsfasen
Det er pay-off tid! Hurra, for det er nu, du høster resultaterne af dit arbejde. Det er nu, du har styringen, overblikket og et helt redskabskur af startegier og værktøjer, du kan bruge – det er nu det tæller! Du har de bedste forudsætninger for at præsentere dig selv og din viden for fuld udblæsning!

Sidst i denne fase er det evalueringstid. Her evaluerer du både på dit mål, dine resultater og på coachingforløbet. Og så slutter vi selvfølgelig coachingen af med at fejre, hvor sej og awsome du er!

Antallet af sessioner i hver fase, og for hele forløbet, afhænger derfor af graden af din udfordring, dit arbejde mellem sessionerne og størrelsen af dit mål. For du har helt ret; at starte i coaching er en investering. Det er en investering i dig selv nu og i din fremtid.

 

Aflysning af coaching

Hvis du bliver forhindret, skal du aflyse vores aftale senest dagen før inden kl. 12.

Aflyser du for sent, udebliver eller “kommer for sent” til vores aftale, betales det fulde beløb for sessionen. Det gælder også hvis du ønsker at rykke sessionen fra det aftalte tidpunkt efter “deadlinen”– så betaler du for begge sessioner.
Så det er altså en god ide at sikre dig, at du overholder vores tid.

Som udgangspunkt tilbagebetales indbetalte beløb for coaching- og mentorforløb ikke.
Det skyldes at alle sessioner nøje planlægges og lægges i kalenderen og der indkaldes til fremmøde.