Få personlig og professionel succes

Opnå resultater gennem handling

Effektiv Coaching er skabt med en passion og glæde for, at kunne skabe effektive og langvarige resultater for både private og virksomheder. Et liv med resultater gennem handling er nøglen til personlig og professionel succes. Gennem Effektiv Coaching opnås den rigtige balance mellem privatliv og succes, så det hverken er på bekostning af livsglæde eller helbred.

Missionen er at være effektiv sparringspartner, mentor, coach og facilitator til at du hver eneste dag kan være den bedste udgave af dig selv med udgangspunkt i at opnå resultater gennem handling.

Uddannelser, certificeringer og erfaring:

  • NLP terapeut
  • NLP Master Coach og psykoterapeut
  • Psyke- og perceptionsterapeut
  • Kognitiv terapeut
  • Life coach
  • Certificeret fitness instruktør (EREPS), EQL Level 4
  • Certificeret personlig træner (EHFA) med speciale i mental træning og optimal præstation
  • Licensinstruktør under Dansk Karate Forbund
  • Forbundsinstruktør under Dansk Karate Forbund
  • Aktiv instruktør og sportsudøver, Isshinryu Karate, Tokushinryu Kobudo (våbenkunst), BJJ (Brazilian Jiu Jitsu), Fitness & Styrketræning

Som aktiv sportsudøver og instruktør og med flere end 20 års erfaring som aktiv leder og ekstern sensor på NLP uddannelsen, er jeg derfor både professionel og personlig sparringspartner igennem 1:1 forløb, online kurser og workshops hvor udgangspunktet er udvikling ud fra det samlede potentiale, enten som enkeltperson eller team.

Det vi gør skal give mening. Vores handlinger og adfærd, skal skabe de resultater som gør, at vi opnår vores drømme og mål.

I de sidste 7 år har jeg været meget heldig og privilegeret at have Jan som mentor.
Hans coaching og interpersonelle færdigheder hjalp mig til at nå mine mål på en meget effektiv måde.

I mit personlige tilfælde var Jan’s tilgang aldrig at diktere en metode, men i stedet fokusere på at lede sindet til at strække, udvikle og finde sin egen vej. Og først da gav han de nødvendige redskaber.

Jeg kan ikke prise Jan højt nok, for hans metoder, smidige og pragmatiske sind. Den måde, hvorpå han fremmer vækst, med konkrete mål og strenge tidsplaner, fortæller mig meget om hans coachingevner og dyb følelse af engagement.

Samir

Senior Network Engineer

Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Jan de sidste 2 år.

Jeg ser Jan som en dedikeret og motiveret coach med en god sans for humor og selvbevidsthed. Han forstår at praktisere betydningen af kvalitet og livslang læring.

Jan er altid klar med et hurtigt og frisk svar, der bidrager til et godt arbejdsmiljø. Han har gode færdigheder i at sætte mål og skabe win-win, der genererer både teamwork og dedikation.

Han får det bedste ud af de mennesker, han arbejder med. Han har også ved flere lejligheder vist, at han kan lide at dele sine ideer og involvere sig selv, til gavn for gensidig gevinst og konstruktiv feedback - Det er åbenlyst for mig, at folk kan lide at lytte til ham og følge hans coaching.

Allan

Uddannelseschef