Coachingforløb til bedre selvværd

Et coachingforløb til bedre selvværd er et 1:1 forløb til behandling af lavt selvværd hos unge og voksne.

Der kan være flere årsager til et lavt selvværd men fælles for dem alle er, at selvværd ikke er noget statisk. Der kan altid arbejdes med et lavt selvværd og derved opnås mere og bedre livskvalitet.

Når du vælger et coachingforløb til bedre selvværd hos mig kan du være sikker på, at du er i fokus uanset dit udgangspunkt. Du vil få et effektivt, målrettet og unikt forløb som er tilpasset netop dig og dine behov.

Med et coachingforløb til bedre selvværd vil du hurtigt og nemt tilegne dig viden og få effektive værktøjer til, at øge dit selvværd.

Forløbet til bedre selvværd er en 1:1 relation mellem dig og mig, hvor vi målrettet arbejder med de områder der er nødvendige for, at du kan gennemføre et effektivt forløb, og tilegne dig færdigheder og kompetencer, så du kan opnå et signifikant bedre selvværd.

Vores sessioner tager udgangspunkt i online sessioner via eks. telefon, mail, sms, Zoom, Teams eller Facetime og der vil være hjemmeopgaver og opgaver hvor du skal træne dine nye kompetencer.

Essensen i et coachingforløb til bedre selvværd er, at du kan få den hjælp, du har brug for, for at tro på dig selv og dine færdigheder, så du kan leve et liv med mere glæde.